Afropower dance

Ska om en halvtimme typ åka på afro power dance. Testade det för första gången förra veckan och det var ganska så kul. Men jag är jju så himla orörlig i höfterna och är sämst på att hänga med när det är korografi, så det måste se ganska så roligt ut :P Men skit samma, jag fick faktiskt lite träningsvärk i ryggen sist och så var det faktiskt ganska jobbigt, men kul som sagt.
Jag tycker ju egentligen inte det är speciellt kul att träna och har ganska dåligt med motivation till det så det är bäst att passa på när man tycker något är kul iaf :p

Annars idag har jag varit i skolan och haft biologi, har även pratat med lärarna om att jag kommer jobba resten av terminen så kommer ju missa en del lektioner, men det ska nog gå ändå, men det kommer blir riktigt kämpigt! Den ända kursen som jag hoppade av var psykologi B, alla andra ska jag försöka att gå.
Sen har jag jobbat som ett svin på min samhällsrapport som ska vara klar i morgon, och den är nog typ klar nu, bara lite småfix kvar :)

Men nu ska jag nog flytta på katten som ligger i mitt knä och göra mig redo för att åka och träna :)

Ha det bra
Puss

Stallet och tvättat bilen

I stallet i dag så red jag ut tillsammans med marre och hennes treåring Alaia. Blev en skritttur i det sjukt härliga vädret. Båda hästarna skötte sig jätte bra. Skrittjobbade Anna och hon tycker det är  jobbigt, dyker och biter sig i bogen för att komma undan. Kommer bli hårdträning som fan i vår nu!

När jag kom hem från stallet så sa jag till mig själv att inte va så jävla lat så jag tvättade även bilen, vilket var jävligt behövliget eftersom det var massa lerstänk och skit på den! Fast jag gjorde inte i ordning den på insidan så det får bli imorgon eller nått :p
I morgon måste jag även försöka få klart Agenda 21 rapporteten och även osmosdiskussionen.

Nu ska jag bara slappa framför tven :)


Puss på Anna :)


Kläderna

Här är kläderna jag köpte på gina tricot i helgen :)




Eftertraktad

Herregud vad eftertraktad man blev helt plötsligt på arbetsmarknaden. Har blivit erbjuden jobb på braviken, hemtjänsten och siemens nu. Och bara idag ville både braviken och siemens ha mig.
Det började med att Siemens ringde på förmiddagen och undrade lite över mitt cv och så. Senare på eftermiddagen ringde Braviken och sa att allt hade fixat sig med facket och jag kunde börja jobba nästa fredag (9/4). 20 min senare ringer Siemens igen och erbjuder mig jobb hos dem som truckförare med. Varför vill alla ha mig nu helt plötsligt, i höstas var det ju ingen som var intresserad!

Men det blir braviken jobbet jag kommer ta, det är längst tid och jag trivdes ju himla bra där förra året :) Det tråkiga är ju att jag får jobba 5skift och då har man inte speciellt mycket fritid, ett stort minus att jobba helg med eftersom det är då jag träffar min kära.

Annars i går var jag och david inne i Link och handlade lite. jag hitta lite kläder på gina tricot och även Bh och trosor på hm :) David hitta jätte fina kläder med, är faktiskt roligare att va med att shoppa killkläder än tjejkläder tycker jag :)

Och nu ska snart jag och mamma och träna easyline, behövligt! Jag som skulle försöka bli nyttig har ätit både pizza och mcdonals och godis i helgen, fy på mig!

Tänkte visa er bilder på kläderna men ginas hemsida dampar så får ta det när jag kommer hem från easylinen eller i morgon, tror ni klara er tills dess :)

Ha det bra
Puss


Pimplat

Jag david adde viktoria niklas och veronica var ute och pimplade en liten stund idag :) Jag fick två fiskar, en lite och en jätte stor abborre:D Den var mellan ett halv och ett kilo stor, hihi och david fick ingen fisk :) Samtidigt som jag fick min så fick viktora en också, fast min var störst :D

Annars idag har jag och david hjälpt hans pappa att fytta möbler från hans farmors hus och imorgon ska vi lämna landet och bege oss in till stor staden Linköping för lite shopping :)

Tog aldrig någon bild på fisken för hade ingen kamera med mig tyvärr :(


ha det bra
puss

Helg :)

Äntligen är det helg igen! Ska bli riktigt skönt, och som vanligt ska jag inte tänka ett dugg på skolan. Jag ska nämligen åka till david när som helst och va med honom hela helgen, ska bli rikigt mysigt :) Så det blir nog igen uppdatering i helgen skulle jag tro så jag återkommer nog på måndag igen :)

Men iaf i skolan idag hade jag mitt terminssamtal, det gick prima skinka! MVG i biologin än så länge och VG i Naturkunskapen :) På biologin i dag fick jag även veta att jag och anna ska få vara i en egen grupp på grupparbetet och det kan absolut inte bli bättre, helt perfekt. För om man säger så så är det ju ganska svikande närvaro bland många i gruppen och då blir det riktigt segt att ha ett grupparbete!

Men iaf, vad ska ni göra i helgen då? :)

Ha en bra helg, det ska jag ha!
Puss

Hemma från stallet

Usch jag har tappat motivationen helt till att rida känner jag :( Det är inte kul att bara rida fram och tillbaka på vägen, och det känns som att jag är as dålig på att rida hela tiden eftersom jag inte får anna att lyssna på mig till 100% hon är stark och dragig i traven och lyssnar knappt på mina halvhalter. Allt känns bara skit just nu, känns som jag lika gärna kan ge upp ridningen eftersom jag rider så jävla dåligt!

Det var allt för mig, nu tänker jag duscha en lång dusch äta pizza och lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. Ha en bra kväll!




Hål i naveln?

Har haft naturkunskap i dag, vi labbade om osmos. Så nu ska vi skriva en labbrapports diskussion tills nästa veckanl, jippi jag som inte har tillräckligt att göra med min samhällskunskap lixom! Men men det löser sig :)

Ska snart byta om och dra mig mot stallet. Blir väl den gammla vanliga svängen till tättingebacken och tillbaka, inte det  minsta uttjatad inte nej nej! Kanske att man kan rida runt hultet eventuellt, vi får se vad det blir. Ridbanan ja tack!

Jag har även bestämt mig för att strunta i dubbeldansen på lördag och tillbringa helgen med snuttis ist :) Vad vi ska göra vet jag inte, hoppas vi hittar på nått kul iaf!
Jag har även funderat på att ta hål i naveln! Det har tydligen öppnat en salong i finspång som gör det och de ska ha 10% rabatt vecka 14 och 15. Hm undra om man vågar? Sen får man väl typ inte ha sex eller träna eller bada på jätte länge? Det är ju ett riktigt stort minus! Men vi får se :)



Ha det bra
Puss

Klockan och Jackan

Såja ju har jag fixat bilder på jackan och Klockan! Fast bilderna på klockan blev tyvärr inte de bästa :( den är iaf ljusrosa med stenar runt själva klockan. Har köpt den på ur och penn i Stockholm för 300kr och jag tycker den är nästa lika snygg som jetset Klockorna :) Fast betydligt billigare. Jag har ju en mörkrosa jet set klocka som jag fick när jag fyllde år. Om jag fick bestämma skulle jag vara ägare till en av varje färg!

Jackan köpte jag på Vero moda i Stockholm också, för 400kr tror jag det var. Helt okej jacka, men den är inte riktigt som jag tänkt mig min vårjacka, men det får duga :)



Ha det bra
Puss

Vaxat benen

Jag har vaxat benen för fösta gången någonsin idag, eller jag är inte klar ännu faktiskt.
Men det gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra och då är jag ganska känslig mot saker som gör ont! Varför jag inte vaxat hela benen för då?! Det var för att lite vax fastnade på benet och jag visste inte riktigt hur jag skulle få bort det så använde en av avslutningstrasorna som innehåller olja för att få bort det och man ska ju inte vaxa när man har olja eller kräm på benen, så jag får ta det senare ikväll efter jag duschat.
Sen vill ju min kära pojkvän gärna plåga mig så jag får väl lämna nått ställe åt han så att han får dra lite med :p

Idag ska jag även testa på Afro power dance, om mamma kommer hem i tid vill säga! Vi skulle ju testat det förra veckan egentlige men då kom hon hem sent så då hann vi inte. Så vi får se ikväll :)

Jag har även ett litet dilemma, jag vet inte om jag ska gå på dubbeldansen eller inte ihelgen! Om jag går på den betyder det att jag knappt kommer träffa david något, så det är ju ett minus, men jag vill ju även träffa klasskompisarna ju, sen har jag ju aldrig varit ute i Finspång, Skäms på mig!

Om någon timme eller så kommer bild på jackan och klockan :)

Ha det bra
Puss

Stallet

Har nyss kommit hem från stallet och har hunnit med att duscha :)
Anna hade fått vara ensam i hagen nästa hela dagen eftersom ture och alaia var på sharpman och provade ut sadlar, så hon var inte så glad när jag kom dit. Hon hatar ju att va ensam och så hatar hon regn. Så det var inte en glad häst jag möttes av idag.
Men när hon fick komma in i stallet och fick lite hö blev hon på bättre humör.
Red ut en sväng på henne blev mest travarbete och hon travade på i ett lugnt tempo för omväxlingens skull, lyssnade även bra på mina halvhalter. Jag längtar riktigt mycket till vi kan rida på ridbanan igen! Jag såg faktiskt lite av gruset så det kanske inte är länge kvar nu!

Annars idag har jag pluggat som fan, för jag upptäckte att Samhällskunskaps arbetet som jag trodde skulle vara klart efter lovet visst skulle vara klart nästa torsdag! Så det var bara att sätta igång eftersom jag ska skriva 15 sidor!!

Jag är även jävligt sugen på att åka någonstans nu på påsklovet, komma bort lite. Vart som helst typ går bra faktiskt. Förslag på var man kan åka någon?

Ikväll ska jag kolla på dating in the dark och desperata hemmafruar, och så ska jag självklart prata med snuttis ;)
Imorgon ska jag försöka fixa lite bilder på klockan  och jackan jag köpte i stockholm så att ni får se :)

'
Ha en bra kväll

Puss

Måndag

Jag ska inte ingnorera att jag inte uppdaterat på hela helgen för det har jag ju inte. Men i helgen har jag varit med min pojkvän och eftersom vi bara träffas på helgerna så vill inte jag spendera min tid med honom att blogga, ni fattar va :)

I lördags iaf var jag och syster i stockholm och kollade på grease musikalen och gick på stan. Musikalen var jätte bra faktiskt, men ett litet minus var att de sjunger på svenska, inte lika bra enligt mig. Man kan ju låtarna och så på engelska så man vill ju höra dom så då också. Jag är riktigt sugen på att se We Will Rock You musikalen med queen också, för jag såg ju den när vi var i england med min gammal klass :) men jag vill inte se den om dom sjunger på svenska, för det skulle bara försöra allt tycker jag.
Tänk er typ "the show most go on", det skulle ju bli "showen går vidare" på svenska..

 I stockholm köpte jag mig en rosa klocka och en vårjacka annars.
När Vi kom hem på kvällen mötte David upp mig i norrköping för vi skulle gå på bio, Shutter Island. Den var ganska bra, men man var tvugen att hänga med i filmen och tänka en del, vilket jag inte orkade för jag var så himla trött efter en dag i den stora staden, så mina ögon blev lite tunga imellan åt :p

På söndagen gjorde vi inte så mycket, tog det mest lugnt och det är ju skönt det med ibland. David Målade mina tå och finger naglar faktiskt, oerhört fint blev det! Tack Älskling ;)

Idag har jag varit i skolan och kom nyss hem från affären har handlat. Och ikväll blir det Easyline och Pilates. Innan det vet jag inte rikigt var jag ska göra, borde väl kanske sätta igång med fördjupnings arbetet i Samhällskunskapen!



Ha det bra
Puss


fredags mys

Åh äntligen är den här hemska veckan slut ! det har varit så grymt mycket att göra i skolan, har kännt världens press och haft ångest som fan. Känns som jag inte fått in något i hjärnan. Men med tanke på hur resultatet blev så fick jag tydligen det!
Men nu känns allt så jävla skönt, en stor tyngd har lyfts från mitt bröst! Nästa vecka blir nog inte lika jobbigt som den här hoppas jag.

I går var jag i stallet, hade ingen dirket motivation till att rida så för att vara schysst mot anna tog jag bara med henne ut på en promenad. tränade lite på att hon skulle stanna på kommando och när jag stannade, det gick ganska så bra :) Vi tog även en lite jogging tur, fy fan vilken dålig kondis jag har!!

I morgon ska jag och syster åka till stockholm och kolla på grease konserten och även gå på stan lite, det ska bli riktigt trevligt :) Hoppas att den är bra, men det är lite dåligt att de översätter låtarna, dom ska ju va på engelska lixom!



Ha det bra
Puss

Universitetet

Nu har jag sökt till universitetet i höst!

Jag valde:
1. Arbetsterapuet i Örebro
2. Djursjukvårdare i Skara
3. Arbetsterapuet i Linköping
2. Röntgensjuksköterska i Örebro
5. Sjukgymnast i Linköping

Så vi får se om jag kommer in på någon av utbildningarna till hösten annars blir det att tänka om och hitta på något annat, orkar iallafall inte vara arbetslös ihöst igen, det suger så sjukt mycket!

ha det bra
Puss

En alldeles vanlig onsdag

När jag vakna i morse upptäckte jag att det hade snöat inatt! Fyfan alltså! Fast det har ju varit "varmt" resten av dagen så snön som kom är ju som tur va borta nu.
Har haft biologi idag och de som inte skulle opponera på sina födjupningsarbeten skulle ha en vanlig redovisning idag. Vi var 4 av 12 personer på lektionen och ingen av oss va dom som skulle redovisa! ganska illa faktiskt, det är ju ändå vuxna människor som går där och hur svårt är det egentligen? Visst det är inte det roligaste att stå och prata inför folk, men man måste ju görat ibland ändå, hur hade de annars tänkt att klara av kursen? Men men det är inte mitt problem!

Annars har jag bara varit hemma och pluggat som fan till naturprovet vi ska ha imorgon! Känns som jag inte får in något i min hjärna, men vi får hoppas att det blir som med det andra provet vi hade, att allt bara släpper när jag väl sitter där :)
Det ända jag ska göra idag annars är att plugga ännu mer och sen kolla på lite tv och så! Börjar få lite ont i halsen så ska bar ta det lugnt och vila :)

Men nu ska jag återgå till pluggandet


Ha en bra dag

Puss

Nya skorna

Idag var jag på arbetsintervju till hemtjänsten på hårstorps gården. Jobbet är ipricip mitt om jag säger att jag vill ha det. Så nu står jag inför det stora dilemat, Bra betalt(braviken) eller ny arbetsferfarenhet(hemtjänsten). Jag vet inte vad jag ska göra eller vilket jag vill ha eller något!

Annars har jag pluggat nästa hela dagen, har så himla mycket att göra i skolan just nu :S Men har även städat och lagat kvällsmat nu, blev typ världens godaste köttfärssås!
Har också hunnit med en sväng ut till stallet för att ta hand om anna lite, red lite på gärdet, mycket travjobb blev det idag, hon var ganska stark och lyssna ganska dåligt på mina förhållningar. Gud vad jag längtar tills man kan rida på ridbanan igen då att man kan komma åt henne och rida igenom henne ordentligt för det går inte till 100% ute.

Men nu ska nu få se mina nya skor :)



Men nu ska jag fortsätta att kolla på Dating in the dark och sen desperata hemma fruar

Ha det bra
Puss


Dålig uppdatering

Ojdå, blev visst ingen uppdatering i helgen eller igår :p
Men får väl ta en snabb genomgång av helgen nu :)

I fredags hade jag det superroligt hemma hos anton på mini Curtan partyt! Krogen var också jävligt rolig den här gången :) Hemma hos anton körde vi ölspelet, dansade och snackade massa minnen och nya saker :) Sedan gick vi till otten där det var lagom mycket folk ute. Där dansade vi hela natte lång :p

På lördagen var huvudet lite tungt, hade en förskräcklig huvudvärk, var nog blandning mellan baksmälla och migrän, kunde inte vistas i ljuset utan att ha solglasögon på mig :p Men så småning om blev det lite bättre och då åkte jag ner till David :) Där hade vi en mysig hemma kväll och kollade på melodifestivalen, herregud kan inte svenska folket rösta eller ? vad var bra med anna bergendal egentligen?? Noll utstrålning! Grattis Sverige vi kan ju va glada om vi änns klarar av att kvala!

Söndag då, var jätte fint väder så jag och david tog med Elvis ut på en långpromenad i der underbara vädret :) Gud vad solen brände på vissa ställen :) Sedan gjorde vi oss iordning och åkte ner till klädhuset, jag ville kolla på en vårjacka. Men det blev ingen vårjacka, utan det blev två par skor ist :p Ett par gladiatorsandaler och ett par ballerina skor, jätte söta tycket jag. (bild kommer senare). Sedan var det ju fotbollsallsvenska premiär i helgen, så david ville se djurgårdensmatch, så snälll flickvän som jag är kollade vi på den tillsammans med David kompis Orhtner. Djurgården förlordade förövrigt! På kvällen åkte vi till en annan av davids kompisar Emil, som nyss har flyttat till hus, så det skulle vi kolla in. Världens sötaste chiuahaa hade dom, gud nu vill jag med ha en ju :D
Kvällen spenderades sen framför tven.

Okej igår då, kom jag hem från david, var bara att åka till skolan dirket. Naturkunskap. Var as trött, kunde knappt hålla mina ögon öppna, Sen åkte jag hem och sov lite innan det var dags att åka ner till skolan igen och ha psykologi, fick veta att vi hade en läxa till idag istället för om två veckor som det stod på planeringen, så jag hade inte gjort den! På kvällen blev det pilates och sedan kolla jag på håkans bar och svenska hollywood fruar.

Det var allt som hänt sen sist. skriver ett inlägg om dagen lite senare, blev himla mycket text nu känner jag :p



Ha det bra

Puss

Mitt nya hår

Så här blev håret efter att jag klippte det i tisdag, man ser inte färgen så bra, men det brunt med blonda och svarta slingor. färgen är jag jätte nöjd med, men håret är så kort :( Vill ha långt hår ju!



Ha en bra kväll nu alla :)

Pusspuss

Fredag = Fest

Fredag är lika med fest idag,  och inte vilken fest som hellts utan en liten Curtan fest!
Det ska bli grymt roligt att träffa några utav de gamla klasskompisarn igen :)
Men så finns ju det stora dilemat vad ska man ha på sig? Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig än, men något rotar jag nog fram :)
Ska åka med 6 bussen in till stan och möta upp emma, sen ska vi hem till anton för lite förfest och sedan blir det krogen, otten eller palace blir det nog :)

Men nu ska jag återgå till klädletadet!

Ha en bra kväll :)
Puss

Lill lördag

Har nyss kommit hem från en promenda i det jätte fina vädret som är idag också :) Jätte härligt, fast det är lite jobbigt när man får hoppa över alla vattenpölar som finns nu, man får snart sätta på sig gummistövlar för att kunna gå ut :P
Men det fina vädret kommer ju inte hålla i sig :( Ska snöa på fredag, det tycker jag är väldigt onödigt faktiskt! Men på fredag kan inget sänka mitt humör, för då ska vi ha en lite curtan återträff hemma hos åby, det ska bli ytterst trevligt:)

Men nu kan mitt humör sänkas ganska mycket för jag sitter med biologi fördjupningsarbetet om genmodiferade djur, det är jävligt tråkigt och segt!

Idag ska jag och mamma testa på afropowedans, det ska bli kul att testa, men jag kan ju absolut inte skaka på mina obefintliga höfter, men vi får se hur det går :)



Ha det bra
Puss

Stallet

I stallet idag blev det bara en mysig barbnacka tur i skogen. Skrittade och bara mös i det fina vädret. Anna var lugn och njöt nog av att bara skritta kravlös med. Men helt kravlöst var det inte försökte få henne att flytta för skänkeln lite och det funkade bra :)
Ska också säga grattis till Carro som nu är stolt ägare till Tibast (ture)!

Jag har nog också bestämt mig för att ta jobbet på braviken och försöka plugga naturkunskapen, samhällskunskapen och psykologi A och dom andra skiter jag i. För jag missar ju förhoppningsvis bara var tredje vecka :)

Men nu ska jag kolla vidare på dating in the dark
Lägger upp en bild på Anna från idag med


Ha det bra
Puss

Frisören och braviken

Har nyss kommti hem från frisören nu, färgade och klippte håret och det behöves verkligen!
Färgade utväxten och la i blonda och svarta slingor för att få lite variation från det bruna tråkiga.
Kanske lägger ut en bild i morgon eller så, så att ni får se :)

När jag var hos frisören ringde de från Braviken och frågade om jag ville börjat jobba hos dem redan i April för en av de som jobbade där ska börja på det nya sågverket som holmen bygger där ute också.
Är riktigt sugen på att ta det faktiskt, men det känns ändå lite surt att hoppa av skolan nu när vi ändå snart är halvvägs. Fast den ända kursen som jag behöver är ju naturkunskapen, så om jag har tur kanske jag kan kombinera dem?! För jag ska ju jobba skift, så det blir ju typ bara var trejde vecka som jag missa, men det kommer ju bli ganska slitigt de veckor jag jobbar natt! Men det tål att tänkas på. Speciellt om jag ska börja plugga i höst, fast det kan jag ju bara göra om jag kan läsa klart naturkunskapen iofs, usch så krångligt det blev nu :P

Annars idag ska jag plugga biologi och sen åka till stallet. Ska även se på dating in the dark och desperata hemmafruar. Jag såg på Svenska hollywood fruar igår, och den ända som är rolig att kolla på där är ju faktiskt maria montazami(stavning?). Visst hon kanske inte är den som har alla hästar hemma men hon är ändå inte korkad på samma sätt som dom andra, hon har fortfarande någon form av livsuppfattning, de andra två som man fick se igår levde ju i någon form av fantasivärld!



ha  det bra
Puss


Ny vecka och nya tag

Igår var jag och matilda och såg Alice i underlandet på 3D bio, men var helt okej faktiskt, coolt med 3d var det också, har inte sett det innan. Filmen annars var lagom lång, 1,48. Så den blev inte seg och långdragen som många andra filmer kan bli nu för tiden. Det var även coola djur och varelser men ändå inte på något töntigt sätt, tycker jag iaf, fast jag tycker ju roliga och ovanliga vareser är så söta :D Tex avatar, så skulle jag vilja vara.

Idag har jag varit i skolan en sväng redan och haft naturkunskap. Sista genomgången och så innan provet som vi ska ha nästa torsdag :S Ska även ner till skolan en gång till vid 3 och ha psykologi B. Segt. Annars ska jag träna pilates senare idag och sola tror jag. Måste även ta tag i mitt fördjupningsarbete i biologin för det ska vara klart på fredag!! Men jag är ju ledig i morgon och på onsdag så jag har ju gott om tid, host.
Ska klippa och färga mitt hår imorgon med, det behövs men jag vill inte klippat egentligen!


Slänger upp en dagen planer här också:

Skolan- naturkunskap

Fördjupingsarbetet i biologin

Skolan - Psykologi

Pilates

Sola

Kolla på svenska hollywood fruar

Prata med david



Ha det bra
Puss

Sista dagen på helgen :(

Igår var jag och madde uppe på Olearys och spelade bowling, jag vann för en gångs skull! Alltid annars när jag kör bowling brukar jag förlora fett stort! Men inte igår :) Jag gjorde till och med 4 strikar, herregud, jag har nog aldrig gjort 4 strikar totalt i mitt liv innan :P Men det var riktig kul, behövde ha lite roligt, för har varit ganska deppig den senaste veckan.

Idag ska jag och matilda kolla på alice i underlandet på 3D bio i stan :) Är på tiden att de skaffat 3D bio i norrköping, det ska nog också bli riktigt roligt hoppas jag! Men innan det kommer släkten och firar min syster som fyllde år i måndag, det blir nog ganska segt men man får stå ut :p



En annan grej som tåls att tänka på när det gäller killar, som stämmer i väldigt många fall är att den ända killen som kommer älskar dej över allt annat under en längre tid är den killen som du tar oskulden på, alla andra killar har något annat som de älskar mer än dig.

Ha det bra

Puss

Lördag

Lördag idag, ska spela bowling med madde på Olearys senare i kväll det ska bli trevligt, blir säker lite skvaller och annat också.

Men igår va vi inne i Linköping på paltån och åt buffe med Viktoria, adde fegge erika robert och lite annat folk, det var trevligt :) Sedan åka jag och david hem till finspång och kollade på luftslottet som sprängdes, den var bra, men inte lika mycket action som i dom andra filmerna så jag tycker nog dom var bättre, men kommer inte ihåg så jätte mycket av dom. Slutet tycker jag var ganska konstig på filmen också!

Är inte på något topphumör idag, skulle väl helst gömma mig under täcket och inte kliva upp idag, men sånt kan man ju inte göra tyvärr, helst ska man ju le och vara glad jämt..

Ha det bra

Puss


Äntligen helg

Yes det är äntligen helg!! Så himla skönt, och helgen började bra med, fick MVG på biologi förhöret idag och MVG på samhällskunskaps inlämningen :) Fick även VG på labbrapporten och det är jag grymt nöjd med :D
Men vi får väl se hur länge gladheten håller i sej....

Senare ikväll ska även jag och david in till linköping och äta på resturant med Adde viktoria fegge och Erika, för Erika fyller 20år idag :)
Bara jag som varit tråkig och inte firade när jag fyllde :p

Ja vad mer finns det att säga, ska nog plocka iordning på mitt rum lite innan david kommer, hinner säkert se några avsnitt av sex and the city med. Jag har börjat kolla på det, är inne på säsong två. Man känner igen beteenden på killar som jag själv stöt på ganska så väl. Är killar verkligen så himla lika varandra och finns det något undantag förutom bögar? för isf skulle jag gärna vilja träffa han!

Ha det bra

Puss


Torsdag

Torsdag idag, det betydde ingen sovmorgon för mig, började kl 8 och hade naturkunskap. Ja va prata vi om, det kommer jag inte rikigt ihåg faktiskt :p men vi håller på med livets kemi iaf, men tror att vi prata om kolhydrater och proteiner och fetter och mat typ. Mina tankar var på ett annat ställe, och de är fortfarande tyvärr. Finns något som känns konstigt men jag vill avvakta och se om känslan sitter i längre. Ska ju  ha mens i helgen så kan vara därför också som det känns så konstigt. Men iaf!
Känner mig sjuk omotiverat till allt just nu och det är inte bra och det måste det bli ändrig på!
Min lilla syster fick körkort idag, så grattis till henne!

Egentligen skulle jag ner till komvux en gång till idag för att ha samhäll, men vi ska inte ha några mer samhälls lektioner förens efter påsk för nu ska vi jobba med våran fördjupingsarbete, jag ska skriva om agenda 21.

Ska åka till stallet lite senare idag och ta hand om annapanna och även rida lite hade jag tänkt.

Dagens planer blir alltså:

Skolan - naturkuskap

Stallet

Hitta motivation till att plugga

Läsa på till biologin i morgon

tven

otroligt intressant dag idag känner jag!

ha det bra
puss


Blod

Idag på biologin skulle vi labba om vad vi har för blodgrupp. Vi var alltså tvugna att sticka oss i fingret :S
Jag är inte det största fanet av blod, iaf inte mitt eget. Jag funderade länge om jag verkligen skulle sticka mig och kolla min blodgrupp eller om jag skulle använda det syntetiska blodet istället.
Men när läraren förklara att det var mycket mer jobb med det syntetiska bestämde jag mig för att ta mitt egna.
Men jag stack inte mig själv, det fick läraren göra och jag kollade bort!

Jag är iaf blodgrupp A+ typ en av de vanligaste. Så jag är typ så mycket medelmåttig svensson man kan bli(förutom mitt efternamn då). Så om man skulle slå upp svensson i en ordbok skulle det nästa kunna vara en bild på mig.

Nej nu ska jag gå ner till komvux igen i det fina väderet och ha samhäll.

Ha det bra
Puss
¨


Onsdag

Vakna även i dag av ett jätte fint väder, underbart!
Vaknade även genom att ha en söt katt i sängen som var jätte mysig :)
Ska snart åka ner till skolan för att ha biologi.
Sedan ska jag hem och plugga mer biologi och sen ska jjag till skolan en gång till för att ha samhällskunskap, usch slutar kl 5 inte kul!


Dagens planer:

Skolan - Biologi

Plugga genetikrapporten

Skolan - Samhällskunskap

Kolla på greys anatomy

Bara ta det lugnt

Vad ska ni göra idag?



Ha det bra

puss

Hemma från stallet

Nu har jag kommit hem från stallet :)

Blev en lugn tur ut i skogen med det fina vädret, skrittjobba henne mest.
Tränade på halter och att stå stilla tills jag säger att vi ska gå fram. Det gick ganska bra, men inte hundra procentigt. Men fick iaf till några där hon stod stilla tills jag sa åt henne.
Tränade även på att flytta henne lite för skänkeln och det gick ganska bra med det, det går bättre åt höger än åt vänster.
Sedan så klättra vi lite i backen också bara för att hon skulle få jobba lite till. Hon har ju så mycket överskottsenergi den lilla damen!

Nu orkar jag inte plugga mer ikväll även om jag tänkt det från början men jag känner mig värd att bara ta det lugnt. Ska nog läsa lite i boken infiltartören sedan kolla på tv :)

ha en bra kväll!

puss

YesYesYes

Jag är nog klar med den himla labbrapporten :D Så jävla skönt alltså! Äntligen!
Nu är det bara att ta tag i Biologirapporten, men först ska jag till stallet :)
Fast vädret har ju blivit lite sämre, men iaf, blir nog en mysig tur ändå :)


puss

Dagen planer

Planerna för dagen:

Samhällskunskapsläxan

Labbrapporten

Stallet

(Genetikrapporten)

Duscha

Se dating in the dark och Desperate housewifes

Prata med David


Godmorgon världen

God morgon!

Gud vilket fint väder det är idag, helt underbart!
Idag är en sån dag som det känns värt att gå upp, men har en pluggdag framför mig så det drar ju ner humöret lite. Måste göra klart samhällskunskapsläxan idag, och hellst ska jag bli klar med labbraporten också, men vi får väl se hur det blir med det.

Idag ska jag även åka till stallet och ta hand om anna :) Blir härligt att rida i det fina vädret.

Vad ska ni göra idag?

Så här såg det ut utanför mitt fönster när jag vaknade idag



Puss

Snöhelvetet

Jag skulle åka ner och ha psykologi för en timme sedan.
Jag borstade av bilen och skulle åka iväg, men jag kom inte längre än att backa ut från våran uppfart sen satt jag fast i 20cm modd. Kul tänkte jag som är ensam hemma och allt, kan ju inte läman bilen på gatan direkt.
Men jag testade att lägga i backen och det gick att backa, men att åka framåt var ipricip omöjligt, så det var bara att försöka ta sig upp på uppfarten igen och ställa bilen och gå in och ringa och säga att jag inte kan komma!

Nu bor ju jag mitt inne i ett samhälle, så jag tycker det är skandal att de inte plogat! De ploga hos oss i början av förra veckan och sen dess har det ju kommit i del snö, så vi har kört omkring i modden hela helgen och det är ett under att ingen kört fast innan. (samtidigt som jag skulle åka körde en annan bil fast med)

En fet diss till de på Finspåns kommun som har hand om plogningen!

Nu ska jag ut och skotta snö, för nu har faktiskt plogbilen vart, too way försent!


Puss

Dagen planer

Dagens planer ser ut såhär:

Plugga samhällskunskap
Plugga till läxförhöret i psykologin idag!!!
Åka till Komvux och ha psykologi
Träna pilates
Kanske Sola
Prata med david


måndag

Då är det måndag igen, usch så segt, finns inger bra med måndagar, skolan börjar igen, älskling åker hem till sig så då dör man av längtan till nästa helg.

I helgen har jag varit på göteborg horse show. Det var roligt som alltid :)
Köpte en reflexjacka för 200kr det var as billigt + att jag slipper ha reflexvästen när jag rider!
Man blir ju inte lite sugen på att handla massa när man går omkrig och kollar på alla grejer som finns där alltså. Suget efter en egen häst blir enormt!
Men vi får väl se om jag har haft tur i hästlotteriet som fanns där och kanske vann hästen, vilket är mycket otroligt men iaf, hoppas kan man ju!

Sen har jag ju även varit med david i helgen. Han kom till mig på söndag morgonen och åkte nu i morse. Det var mysigt! Vi kollade på Bröllopsfotografen. Den var inte så bra som jag trott att den skulle vara!

Men nu är det måndag och nu måste jag plugga samhäll och labbrapport!


Ha det bra!

Puss