Dagens planer

Dagens sysslor ser ut såhär:

Handla mat - Det är tomt i kylskåpet

Söka till högskola/universitet

Dammsuga

Tvätta/hänga tvätt

Prata med David

Se svenska hollywood fruar -
Missa avsnittet igår.


Julia Olah

Namn: Julia Olah
Ålder: 19 år, född 1990 i Norrköping
Boende: Bor i det lilla samhället Finspång 3mil norr om Norrköping tillsammans med mina föräldrar, syster och katt.
Civilstatus: Pojkvän, David
Vad jag gör: Tog studenten i början av sommaren från Curt Nicolin gymnasiet. Är för tillfället arbetslös, har varit det i ca en månad efter 3 månaders sommarjobb på Braviken.
Intressen: Hästar, kompisar, pojkvänen, bio, film, shoppa, träna och baka.


Mitt namn är då Julia Olah och jag kommer i från Finspång, är väl kanske inte så man dirket skryter om men iaf. Jag bor här med min familj och min knasiga katt Sixten. Jag tog studenten i Juni i år från Curt Nicolin gymnasiet, då jag nu är utbildad CNC-Operatör. Men eftersom industin går dåligt just nu så är jag som så många andra arbetslös nu.
Under sommaren har jag jobbat som truckförare på bravikens pappersbruk, där trivdes jag jätte bra och önskade att jag skulle kunnat vara kvar.
Men nu går jag bara hemma och är arbetslös, de första veckorna hade jag jätte ångest över det men nu börjat det gå över, man vänjer sig väl helt enkelt.

På min fritid, som jag har massorn nu, spenderar jag mycket i stallet. Jag har ingen egen häst men jag hjälper en tjej med hennes. Annars umgås jag med kompisar, är hemma och fixar i huset, kollar på film och lite allt möjligt. Jag har även börjat träna på arena grosvad. Där tränar jag pilates, coreboll, easyline och djupvattenträning, brukar även sitta och mysa i bubbelpoolen : )

På helgerna brukar jag åka till min pojkvän David som bor i falerum utanför åtvidaberg, det är ca 9 mil härifrån. Annars brukar det bli lite fester eller bara mysiga hemmakvällar.

Nog om mej nu!

Ha det bra


Laaater

Ny blogg!

Nu har jag skaffat en ny blogg då jag glömt bort lösenordet till min gamla www.juljah.blogg.se

Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt och vara aktiv, men vi får se hur det blir med det.

Nästa inlägg blir nog en liten presentation om mig själv



laater