Kollat på fotboll

Idag har jag kollat på fotboll, falerum mot hannäs.Det var david som spelade. Hannäs vann med 4-0. Svin kallt var det att sitta på läktaren för det blåste som fan. Har knappt tinat upp än även om det var flera timmar sen :P
Men efter matchen åkte vi med adde viktoria och fegge till åtvidaberg och åt pizza. Sen åkte vi med viktoria och adde hem för vi skulle premiär fiska. Fast vi fick ingen fisk och det blåste massa på sjön med!

Igår var jag david mia och olle uppe på Olearys och spelade bowling och tog en öl och drink. Olle vann och jag kom tvåa, vi två som var botten tippade vann alltså ;)

Imorgon bär det av hem till finspång igen och det blir nog en sväng förbi hööks i Linköping förhoppningsvis. David har kommit på att hästlinnement även är bra för sträckningar hos människor, så det är väl ända gången någonsin han kommer vilja åka till hööks frivilligt! Men då kan ju jag också passa på att kolla lite ;) finns ett par ridstövlar som jag är lite sugen på faktiskt, sen hade de jätte söta rosa gummistövlar där med för 200kr, är alltid bra att lixom ;)

Men nu ska jag vänta på att david kommer tillbaka från promenaden med elvispen så att jag kan få lite massage :) Behövs verkligen efter att ha stutsat omkring i trucken hela veckan!



Ha en bra kväll :)
Puss

Ridit lektion och mycket att göra

Förlåt för urkass uppdatering men jag har det ganska hektiskt i mitt liv just nu. Jobbat heltid och pluggar heltid, det resluterar i ganska så lite fritid. Idag har jag iaf ridit lektion för carro. Anna var super duktig under hela passet. Och bara jag gjorde rätt så gjorde hon det med, kändes iaf jätte bra i slutet. Sen så rider ju jag och har en sits som en kråka, men det är en annan sak. Anna var iaf jättefin :)
 Efter stallet åkte jag till jobbet och jobbade eftermiddag (14-22) Nu är jag hemma och har duschat och gjort mig iordning. Jag jobbar natt i morgon så egentlige ska jag vara vaken ett tag till, men jag hade tänkt att kämpa mig upp till skolan vid kl 10 imorgon så får väl sova skapligt iaf, sen får jag väl lägga mig och vila senare imorgon, det löser sig iaf :p

Men nu ska jag kolla på sex and the city och sen sova såsmåning om.



Sov så gott :)
Puss

Min shopping

Här kommer jeans shortsen och skjortan jag köpte igår i stan. Köpte ju även ett par svarta shorts, men hittade inte dom på HMs hemsida tyvärr.



Ha en bra kväll
Puss

Första dagen på jobbet

Första dagen på braviken för iår är avklarad. Gick helt okej faktiskt! Trodde jag hade glömt bort hur man körde hjullastare men det hade jag inte :) Det är nog som att lära sig cykla, har man en gång lärt sig det så kan man det alltid ;) Men nu är det skönt att vara igång igen, även om det kommer bli jobbigt att gå i skolan samtidigt nu ett tag. Men det ska jag nog klara av, förhoppningsvis iaf :) Men usch vad jag hatar att gå upp tidigt på morgonen, då blir det bättre nästa vecka då jag jobbar eftermiddag och natt :)

I morgon ska jag göra högskoleprovet, hoppas det går bättre än sist(0.4) och sedan ska jag åka till älskling!

Skulle ju lägga upp bilder på kläderna men det blir inte så idag tror jag. Mitt internet är cp segt och vill inte ladda klädhemsidorna ordentligt, dö på telia internet!!!


Ha det bra
Puss


Stallet och stan

Var in en sväng till stan med syster idag. Handlade ett par jeans shorts och ett par svarta shorts. Handlade även en skjorta som passar bra till jeans shortsen :)
Blev även en billig pattång från mediamarket som jag ska ha hemma hos david, men den får även vara stand in tills jag får min nya plattång som tretti.se ska skicka, för den andra gick ju sönder :(

Sen har jag även varit i stallet idag :) Red på bana för första gången på super länge, och Anna var så himla fin efter ett tag! Släppte helt och hållet och gick i en jätte fin form och var mjuk och böjbar, super härlig känsla! Nu känns inte allt så hopplös längre :)

Ni kan få bilder på kläderna imorgon eller så, för nu ska jag försöka sova! Ska ju börja jobba på Braviken imorgon igen så ska gå upp kl 4 i morgon, hur jag nu ska klara det :p Frågan är hur jag ska lyckas somna till att börja med! Menmen, ska gå och fixa matlåda och mig själv sen sängen. Sov så gott :)



Sov så gott
Puss


Påskhelgen

Jag har spenderat påskhelgen tillsammans med min älskade David. Vi va hemma hos mig fredag och lördag. Åkte på påskmiddag hos farmor och farfar på lördagen, annars har vi inte gjort allt för mycket.
På Söndagen åka vi först in till stan, där jag köpte mig ett par skor, Sedan åkte vi till falerum. Men där stanna vi inte länge, för vi åkte hem till Adde och Viktoria på kvällen och sov över där, för på måndagen sen åkte vi till Boda Borg i Oxelösund tillsammans med fredrik, erika, martin, jonna, niklas och veronika. Det blev tjejerna mot killarna, och vi tjejer van ju så klart ;)
Det var en riktigt rolig dag med mycket skratt och annat! Idag har jag träningsvärk i ryggen :P
Jag trodde inte att det skulle bli allt för kul i bodaborg, för jag har så många varit med om att 5 tjejer inte funkar tillsammans i en grupp och absolut inte om inte alla känner varandra från början, så jag trodde att man skulle känna sig lite utanför och så, men de här tjejerna är alla super trevligt och lätta att vara med! Är väl bara finspångstjejerna som är störda i huvudet :p
Jag tycker vi får göra om något sånt igen :)

Idag ska jag plugga och sen ska jag åka till stallet :)
Är så himla trött idag så får se vad jag hittar på med pluttishästen :)

ha det bra
Puss

Svikande fantasi

Ja det är det jag haft, har inte haft något att blogga om dirket. Men igår var jag i stallet iaf. Skritta ut på anna i en timme. Jobba henne mycket i skritten och klättrade även i tättinge backen några gånger. Jag tror hon tyckte det var ganska jobbigt att skrittjobba så mycket, men det är behövligt och hon var jätte trevligt på slutet :)
Igår höll även jag och anna Moberg på med vårat projektarbete, människans utveckling. Skrev ut blider och lite så.

Idag har jag städat lite på mitt rum, bytt sängkläder, plockat undan kläder och så. Ska även dammsuga så fort jag skrivit klart. David kommer också snart :) Sen har jag skrivit klart min osmoslabbdiskussion, phu äntligen!

Min plattång har även gått sönder, så nu har min värld rasat samman :( Andra gången på mindre än ett år. Köper man en plattång för 800kr så tycker man ju att den ska hålla i en livstid typ. Men nu är den död :( RIP

Har ni fått några påskägg ?
Jag har fått två, ett med godis i och ett med pengar i :)



ha det bra
puss